Dat verantwoord bewegen en hardlopen het ziekteverzuim verlaagt en de saamhorigheid binnen een organisatie vergroot, daar is het bedrijfsleven inmiddels van overtuigd. Minder eenvoudig is het vaak om tot een concrete invulling te komen en een vitaliteitsprogramma voor individuele medewerkers of groepen op te stellen. Dit is nu juist waarin Praktijk Vermaas erg veel expertise heeft opgebouwd de afgelopen jaren. Diverse groepen en individuele deelnemers maakten of maken reeds gebruik van de deskundigheid van Danny Vermaas en zijn team. Of het programma moet worden ingezet als therapie, teambuilding of gezondheidsbevordering hierin zullen wij altijd maatwerk leveren.

Toegevoegde waarde

In toenemende mate worden bedrijven zich bewust van de waarde van een goede conditie van hun medewerkers. Een goede conditie betekent meer weerstand en minder ziekteverzuim. Een beweegprogramma voor medewerkers combineert een hogere weerstand en creëert een verbeterde teamspirit.

Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om het verantwoord bewegen te promoten onder de medewerkers. Grote voordelen van verantwoord bewegen voor uw bedrijf zijn de verhoogde lichamelijke en psychische belastbaarheid van uw medewerkers.

Binnen Praktijk Vermaas hebben wij een vitaliteitslabel ontwikkeld onder de naam Loopacademie Easy Run.

Loopacademie Easy Run

Bij Loopacademie Easy Run leren deelnemers op een verantwoorde manier hardlopen en bewegen en staat de mens centraal. Het gaat ons er om dat wij de wensen van de deelnemer op een professionele manier kunnen verwezenlijken. We zijn daarin persoonlijk, realistisch en resultaatgericht naar de deelnemers toe.

Wij bieden de volgende vitaliteitsdiensten aan:

 • Diverse beweegprogramma’s voor elk niveau:
 • – In beweging komen voor beginners;
  – Hardlopen voor beginners & gevorderden;
  – Hardloopclinics en actieve (bootcamp) bostrainingen;
  – Makkelijk uitvoerbare programma’s om medewerkers gedurende de dag meer te laten bewegen.

 • Doelgerichte hardlooptraining / teambuilding voor medewerkers als voorbereiding op een evenement:
 • Gaat uw bedrijf hardlopen en trainen in voorbereiding op een loopevenement zoals bijvoorbeeld een (regionale) bedrijvenloop, individuele loopwedstrijd, halve marathon of bijvoorbeeld de marathon van New York? Of is het doel gezondheidsbevordering? Waarbij het prestatieve hardlopen ondergeschikt is aan het teambuildingseffect en de sociale samenhang die groepsgewijs lopen met zich meebrengt.

 
Werken aan vitaliteit heeft een aantal voordelen:

 • Je zit lekkerder in je vel;
 • Je ervaart minder stress;
 • Je verbetert je weerstand;
 • Je hebt meer energie;
 • Je bent productiever;
 • Ook niet onbelangrijk: je ziet er beter uit.

 
Inmiddels werken we met een enthousiast team van goed opgeleide en gekwalificeerde trainers aan de gezondheid van de mens. We werken in groepen maar individuele begeleiding en coaching is natuurlijk ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor u of uw organisatie. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie vindt u op de website van Loopacademie Easy Run of stuur een e-mail naar danny.vermaas@easy-run.nl.

Wij laten je niet alleen beter bewegen en hardlopen, maar ook voelen dat bewegen leuk, gezellig en ontspannend kan zijn.